Golavt logo Domači nogomet

Kaj se dogaja z Golavtom?

Ja, minilo je kar nekaj časa od zadnjega članka na naši spletni strani. Mesec oktober je postal mesec v katerem sem se odločil, da naredim malo premisleka v katero smer želim popeljati Golavt.

V začetku letošnjega leta je Golavt dobila nov zagon, ko smo Janez Borovnica, Gorazd Jesenovec in moja malenkost redno objavljali članke. V našo družbo smo želeli privabiti še nekaj pisecev, da bi lahko portal zares zaživel v svojem polnem sijaju. Na našo žalost ni bilo nobenega odziva. Hitro sem ugotovil, da takšen portal ni mogoče držati pokonci, če smo samo v treh.

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Uredništvo Golavt

Obema se v tem trenutku še enkrat zahvalim za prispevke in sodelovanje. Golavt je nadaljeval svojo pot predvsem s poudarkom na televizijsko oddajo in podcast oddajo. V zadnjem času ste verjetno opazili, da tudi slednja ni več redna. Zadnja oddaja je bila objavljena 29. septembra s Saro Ketiš. Da ni več podcast oddaje je povsem iz preprostega razloga, ker želim vzpostaviti nov koncept oddaje.

Kaj hitro in nepričakovano se je morala posloviti tudi televizijska oddaja Golavt. Na GoTvju prihaja do sprememb in v tem trenutku težko napovem povratek oddaje na male zaslone. Ob tej priložnosti bi se zahvalil vsem, ki redno pošiljate material posameznih tekem. Tukaj velja posebna zahvala Camsportu, NZS, Trohi Juniorju, Petru Dominku, …

Konec Golavta?

To še zdaleč ne pomeni, da Golavt zapira svoja vrata, saj je komaj začel s svojim delovanjem. Ko sem ustanavljal Golavt sem si želel vzpostaviti medij, ki bi bil drugačen od vseh preostalih nogometnih medijev v Sloveniji. Želel sem vzpostaviti medij, ki ne bi bil še eden, ki kopira iz drugih medijev. Iz perspektive urednika sem si želel, da pisci sami izberejo tematiko za posamezni članek. Edini pogoj je bil, da mora biti objektiven in korekten. 

Se znajdeš v komerciali?

Odločil sem se, da sam več ne morem peljati tega projekta naprej in v svoje vrste želim pridobiti osebo, ki mu marketing oz. komerciala ni tuja stvar. 

Iščem pozitivno, komunikativno, iznajdljivo, vztrajno, inovativno in organizirano osebo, ki se ne boji telefona in strank, ter je pripravljen sprejeti nove izzive.

Zelo so dobrodošle izkušnje s področja trženja in prodaje. Delovni čas začneš in zaključiš, ko boš to sam/a želel/a, saj boš plačan/a po svoji realizaciji oz. po lastnem dosežku. Iščem samoiniciativo osebo. 

Povsem od tebe je odvisno, koliko časa in naporov boš vložili v posel. Tako kot vse drugo v življenju bodo tvoji dosežki odražali količino, ki si jo vanjo vložil. Če cel mesec ne narediš tudi nič ne zaslužiš. Samoiniciativno poiščeš potencialne stranke in skupaj zaključimo posel. Pri vsakem uspešnem poslu boš dobil/a svoj delež. Iščem pa predvsem ljudi, ki imajo lasten s.p., saj ne morem ponuditi redne ali začasne zaposlitve. 

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Rad pišeš o nogometu?

Poleg komercialista iščem tudi ljudi, ki radi pišejo o nogometu. Posameznikom ponujam priložnost sproščenega in svobodnega pisanja o priljubljenih tematikah in to kar od doma. Z novinarsko akreditacijo se lahko daleč pride, če je v moji moči jo tudi uredim. Edini pogoj je, da se o dogodku naredi članek. Uredniški sestanki bi v glavnem potekali kar prek spleta. Vse ideje ter mnenja so dobrodošla.

Kaj pa jaz zahtevam od tebe? Da si pripravljen/a vzeti čas, da napišeš vsaj en članek na teden, ki ima od 1500 do 2500 znakov (s presledki) . Nisi še nikoli pisal profesionalno? Ni panike. Izkušenj od tebe ne zahtevam. Golavt je zaenkrat na prostovoljni osnovi kar pomeni, da ti žal ne morem dati kakšnega plačila za prispevke. Kaj šele ponuditi redne ali začasne zaposlitve. Če se bo našel komercialist se zadeve lahko potem spremenijo. Lahko pa vzameš Golavt kot dobro odskočno desko za naprej.

Se bolje znajdeš v snemanju?

Poleg tega iščem mlado še neuveljavljeno snemalno ekipo kateri bi jim bil izziv snemati in pripravljati oddajo Golavt. Pogoji so, da ima ekipa snemalni prostor, primerno opremo ter ima sedež na Primorskem. Na žalost vam ne morem zagotoviti kakšnega plačila za posamezno oddajo. Kot sem napisal zgoraj je vse pogojeno, če se najde primeren komercialist.

Če potrebujete več informacij pokličite na 051 316 734, ali pišite na info@golavt.com.

Značke:

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek še ni bil komentiran.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Novice

Olimpiji derbi ljubljanske kotline

Marko Terlikar | 31. mar 2019 | Prva liga

O tekmi med Mariborom in Celjem ste že lahko prebrali. Tokrat pa še o tekmah, ki so se odvijala v Domažalah, Velenju in Murski Soboti. O tekmi med Mariborom in Celjem ste že lahko prebrali. Tokrat pa še o tekmah, ki so se odvijala v Domažalah, Velenju in Murski Soboti.
Preberite več


Lyon le še korak do ubranitve naslova

Marko Terlikar | 28. mar 2019 | Ženski nogomet

Včeraj so ljubitelji ženskega nogometa lahko spremljali povratna srečanja četrtfinalnih dvobojev v Ligi prvakinj. Včeraj so ljubitelji ženskega nogometa lahko spremljali povratna srečanja četrtfinalnih dvobojev v Ligi prvakinj.
Preberite več


Lyon boljši na prvem dvoboju lanskih finalistov

Marko Terlikar | 21. mar 2019 | Ženski nogomet

Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna. Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna.
Preberite več


Aluminij z zmago do prvih pomladnih točk

Gorazd Jesenovec | 17. mar 2019 | Prva liga

V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0 V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: