Golavt logo Domači nogomet

Na Fazaneriji pod reflektorji brez golov

Na prekmurski ravnici se je obetal pravi spektakel pred skoraj polnimi tribunami mestnega stadiona, kjer so prvič zaigrali pod novimi reflektorji. Pogoji za igro ob 10 stopinjah nad ničlo niso bili najboljši. Vzrok temu je bila igralna površina, a ta je bila za obe ekipi enaka. Ko so Domžalčani nazadnje avgusta lani po nesrečnem izpadu iz Evrope z rusko Ufo, nazadnje obiskali Mursko soboto, so se ponižani vračali domov ob porazu s 5:1.

Uvodna tekma 21. kroga PLTS med domačo Muro in Domžalami se je v prekmurski Fazaneriji končala z nepopularnih 0:0.
Uredništvo Golavt

Danes je gostom  zelo manjkal oboleli Ibričič, kar je izrazito pokazala  tekma sama. Šušnjara je imel v 16. minuti prvo priložnost, ko je z roba šestnajstmetrskega prostora z levico po tleh meril mimo desne vratnice. V  18. minuti je imel še eno priložnost, ko je pred golom zgrešil žogo po predložku Maroše iz desne strani. Posest žoge je bila nekoliko na strani domačih, a to jim ni pomagalo, da bi zadeli domžalska vrata. Domžale so v prvem delu sprožile le en strel na vrata, ko je Nicholson poizkusil s strelom z glavo.

Prvi del tekme je minil v podpovprečni igri obeh moštev brez izrazitih priložnosti in brez sodniškega dodatka. Več priložnosti in napetosti se je zato pričakovalo v drugem polčasu v katerem pa je do izraza prišla le nova umetna svetloba. Obe ekipi sta bolj pazili, da gola ne dobita, kot pa, da bi ga dali. Anemično igro niso spremenile niti sveže moči, pri Domžalah Vuk, Lazarevič in Obšivač, pri Muri pa Horvat, Karničnik in Čerimagič. Igre ni predramil niti ognjemet sredi drugega dela srečanja. Mirno lahko rečemo, da je bila to ena slabših tekem v dosedanjem poteku prvenstva.
Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Trener Domžal Rožman je bil ob koncu srečanja zadovoljen s točko, na drugi strani pa Šimundža presenečen nad pasivnostjo in zaprto igro gostov. V naslednjem krogu Domžale igrajo doma z Aluminijem, Mura pa odhaja na gostovanje v Velenje.


Avtor članka:

Gorazd Jesenovec

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek še ni bil komentiran.

Golavt logo Oddaje

Pri moških remi, pri ženskah pa Olimpija

V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL. Tv oddaja | 0. oddaja | 14 h
V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL.


Preberite več


Adrijana Mori

V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam. Podcast | 67. oddaja | 5 d
V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam.


Preberite več

Golavt logo Novice

Lyon boljši na prvem dvoboju lanskih finalistov

Marko Terlikar | 1 d | Ženski nogomet

Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna. Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna.
Preberite več


Aluminij z zmago do prvih pomladnih točk

Gorazd Jesenovec | 5 d | Prva liga

V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0 V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0
Preberite več


Visoki zmagi za Celje in Muro

Gorazd Jesenovec | 5 d | Prva liga

Uvod v 23. krog je bil v Celju na stadionu Z'dežele, kjer so domači gostili še neporaženo moštvo pomladi kranjski Triglav. Na Fazanerijo pa so prišli igralci Krškega. Uvod v 23. krog je bil v Celju na stadionu Z'dežele, kjer so domači gostili še neporaženo moštvo pomladi kranjski Triglav. Na Fazanerijo pa so prišli igralci Krškega.
Preberite več


Šenčur iz Poljanske doline s točko

Gorazd Jesenovec | 5 d | 3. SNL

Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v  bojih za obstanek. Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v bojih za obstanek.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: