Golavt logo Domači nogomet

Aluminij z zmago do prvih pomladnih točk

V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0

V Kidričevem je gostoval Velenjski Rudar in se nadejal kakšne točke. To je bil račun brez krčmarja. Domači  še brez gola in točk so upali, da se končno prebudijo iz zimskega spanja. Pod prvi zadetek spomladi se je pri domačih podpisal Muminovič v 14. minuti. Ob koncu polčasa so gostje ostali zdesetkani, ko je po grobem prekršku pordečel Arap. Vrbanec je v drugem delu v 62. minuti povišal na 2:0.  Na naslednji gol se je čakalo še četrt ure, ko je zadel še Petrovič. Usodo gostov je zapečatil v zadnji minuti srečanja še Štor. Zaslužen poraz Velenjčanov le z enim strelom v okvir vrat in po besedah domačega stratega Bogatinova nujna zmaga domačinov. S to zmago se je Aluminij po točkah izenačil s Celjani na 33.

V 24. krogu Rudar gosti Gorico, Kidričani pa gredo v Mursko soboto.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Gorazd Jesenovec

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Lovro Bizjak

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak. Podcast | 71. oddaja | 21. apr 2019
Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak.


Preberite več


Obstanek ne bi smel biti problem

V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi. Tv oddaja | 56. oddaja | 3 d
V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: