Golavt logo Ženski nogomet

Julia Spetsmark v North Carolino

Švedska reprezentantka Julia Spetsmark ni dolgo čakala na nov klub, saj je danes podpisala za ameriške prvakinje North Carolino.

Švedska reprezentantka Julia Spetsmark ni dolgo čakala na nov klub, saj je danes podpisala za ameriške prvakinje North Carolino.
Julia Spetsmark(2015) / Foto: Anders Henrikson

Spetsmarkova je leta 2006 kot 17-letna igralka debitirala v švedski Damallsvenskan (prva liga) za Mallbackens IF. Nato je zbrala več kot 100 nastopov na prvoligaški sceni v dresih Örebro-ja in Sunnanå-ja. V lanskem zimskem prestopnem roku se je prvič podala na tuje in odšla k  angleškemu velikanu Manchester City-ju. Tam se ni najbolje znašla,  saj je zbrala le tri nastope.  Poleti se je vrnila domov in odigrala jesenski del za Djurgården in bila ena izmed ključnih igralk moštva.  Odigrala je enajst tekem in dosegla šest zadetkov. V klubu so jo želeli zadržati, a Spetsmarkova si je želela ponovne preizkušnje na tujem.

Danes 29-letna vezistka ni čakala dolgo na novo priložnost, saj je podpisala pogodbo s ameriškimi prvakinjami North Carolino. 

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Lovro Bizjak

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak. Podcast | 71. oddaja | 3 d
Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak.


Preberite več


Obstanek ne bi smel biti problem

V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi. Tv oddaja | 56. oddaja | 6 d
V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: