Golavt logo Ženski nogomet

Julia Spetsmark v North Carolino

Švedska reprezentantka Julia Spetsmark ni dolgo čakala na nov klub, saj je danes podpisala za ameriške prvakinje North Carolino.

Švedska reprezentantka Julia Spetsmark ni dolgo čakala na nov klub, saj je danes podpisala za ameriške prvakinje North Carolino.
Julia Spetsmark(2015) / Foto: Anders Henrikson

Spetsmarkova je leta 2006 kot 17-letna igralka debitirala v švedski Damallsvenskan (prva liga) za Mallbackens IF. Nato je zbrala več kot 100 nastopov na prvoligaški sceni v dresih Örebro-ja in Sunnanå-ja. V lanskem zimskem prestopnem roku se je prvič podala na tuje in odšla k  angleškemu velikanu Manchester City-ju. Tam se ni najbolje znašla,  saj je zbrala le tri nastope.  Poleti se je vrnila domov in odigrala jesenski del za Djurgården in bila ena izmed ključnih igralk moštva.  Odigrala je enajst tekem in dosegla šest zadetkov. V klubu so jo želeli zadržati, a Spetsmarkova si je želela ponovne preizkušnje na tujem.

Danes 29-letna vezistka ni čakala dolgo na novo priložnost, saj je podpisala pogodbo s ameriškimi prvakinjami North Carolino. 

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Članki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: