Golavt logo Domači nogomet

(Ne)prestop Andreja Vombergarja

Kaj se bo zgodilo z Andrejem Vombergarjem? Od takrat, ko Vombergarja ni na pripravah Olimpije v Turčiji, se marsikdo sprašuje, kaj se bo zgodilo.

Že skozi cel dan se v naših medijih vrti zgodba o (ne)prestopu Andreja Vombergarja. Glavna interesenta naj bi bila madžarski Videoton in ruska Ufa. Predvsem Rusi naj bi bili v prednosti, ker ponujajo odlične osebne pogoje pri Olimpiji popularnemu Vombiju.

Vse to je razvidno iz intervjuja predsednika Olimpije g. Milana Mandarića za Sportal – SiOL, Dnevnik in štajerski Večer.

Jaz osebno pa sem prišel do izjave glavnega akterja. Poklical sem Andreja Vombergarja, zato vam prek našega portala Golavt posredujem izjavo Andreja.

Citiram:

»Nič ne razmišljam o tem omenjem prestopu. V Ljubljani se odlično počutim. Tisto ponudbo, ki jo mislim sprejeti v prihodnosti, pa če tudi je to katera od omenjenih dveh, bom o njej pretehtal iz osebnega in športnega vidika. Posvetoval pa se bom tudi z mojimi bližnjimi, na koncu pa se bom sam odločil, kaj je najboljše za mojo kariero.«

To so besede Andreja Vombergarja.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Janez Borovnica

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Lovro Bizjak

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak. Podcast | 71. oddaja | 3 d
Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak.


Preberite več


Obstanek ne bi smel biti problem

V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi. Tv oddaja | 56. oddaja | 6 d
V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: