Golavt logo Domači nogomet

(Ne)prestop Andreja Vombergarja

Kaj se bo zgodilo z Andrejem Vombergarjem? Od takrat, ko Vombergarja ni na pripravah Olimpije v Turčiji, se marsikdo sprašuje, kaj se bo zgodilo.

Že skozi cel dan se v naših medijih vrti zgodba o (ne)prestopu Andreja Vombergarja. Glavna interesenta naj bi bila madžarski Videoton in ruska Ufa. Predvsem Rusi naj bi bili v prednosti, ker ponujajo odlične osebne pogoje pri Olimpiji popularnemu Vombiju.

Vse to je razvidno iz intervjuja predsednika Olimpije g. Milana Mandarića za Sportal – SiOL, Dnevnik in štajerski Večer.

Jaz osebno pa sem prišel do izjave glavnega akterja. Poklical sem Andreja Vombergarja, zato vam prek našega portala Golavt posredujem izjavo Andreja.

Citiram:

»Nič ne razmišljam o tem omenjem prestopu. V Ljubljani se odlično počutim. Tisto ponudbo, ki jo mislim sprejeti v prihodnosti, pa če tudi je to katera od omenjenih dveh, bom o njej pretehtal iz osebnega in športnega vidika. Posvetoval pa se bom tudi z mojimi bližnjimi, na koncu pa se bom sam odločil, kaj je najboljše za mojo kariero.«

To so besede Andreja Vombergarja.


Avtor članka:

Janez Borovnica

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logoOddaje

Pregled dogodkov minulega tedna

V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah. Tv oddaja | 47. oddaja | 1 d
V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah.


Preberite več


Nina Predanič

Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose. Podcast | 62. oddaja | 5 d
Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose.


Preberite več

Golavt logoČlanki

Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 1 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Ali srce še bije za Slovenijo?

Gorazd Jesenovec | 3 d | Reprezentanca

Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem. Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: