Golavt logo Domači nogomet

Šenčur iz Poljanske doline s točko

Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v bojih za obstanek.

Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v  bojih za obstanek.
Gorazd Jesenovec

 NZS bo z naslednjo sezono skrčila štiri tretje  lige na samo dve, tako kot je pred leti že bilo.

 Nekoliko podrobneje se tokrat ustavimo v tretji ligi center, kjer sta v ospredju ekipi Bleda in Ivančne Gorice. Spremljali smo dvoboj začelja med domačimi NK Žiri in gosti iz Šenčurja, ki ju je na dnu lestvice pred tekmo ločila le točka razlike.

Na uvodu v srečanje so prvi zapretili domači, ko Krolnik ni uspel premagati gostujočega vratarja Pečnika. V 13. minuti pa poškodba  na strani Šenčurja, ko je moral iz igre Dimitrov, namesto njega pa je v igro vstopil povratnik v moštvo Šenčurja Topič. V 38. minuti pa vodstvo gostov po kotu Fendeta se je pred golom najbolj znašel robustni Arsič in zadel za 0:1. Ob koncu polčasa je imel Jogič za goste zaključno žogico a je iz oči v oči z vratarjem domačih Zupetom potegnil krajšo.

Po slabih desetih minutah drugega dela pa izključitev za domače, ko je Orešnik po prekršku nad Jogičem prejel drugi rumeni karton. Kot da je igralec manj še bolj dvignil domače in uspaval goste je bilo v nato v štirih minutah kar naenkrat 2:1 za Žiri, ko sta zadela Gligorevič in Eržen iz 11m. Šenčurju je točko v 74. minuti vendarle priigral še en izkušeni povratnik Dolžan. Ob koncu najbolj pravična delitev točk in razlika na dnu ostaja še vedno ena točka. Glavni sodnik Jerman je imel težko delo in na trenutke jezil igralce in vodstvo obeh ekip s preveč kompenzacijami svojih napak a te niso bile usodnega značaja za nobeno ekipo. V petek v Šenčur prihaja vodilni Bled.

Ostali rezultati sobotnih tekem:

CENTER

Brinje Grosuplje - Arne tabor 69   1:1

Zagorje - Ivančna Gorica    2:1

Svoboda Ljubljana - Sava Kranj   2:0

SEVER

Bistrica - Dravograd   0:1

Pohorje - Videm pri Ptuju   1:0

Pesnica - Šmartno 1928   2:0

Zreče - Šampion   2:0

VZHOD

Ljutomer - Radgona   2:1

ZAHOD

Primorje - Izola   1:0

Tolmin - Koper 0:0

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Gorazd Jesenovec

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Članki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: