Golavt logo Tuji nogomet

Vanoli bo reševal Bisceglie Calcio 1913

Italijanski strateg Rodolfo Vanoli, ki je pred leti vodil Koper in Olimpijo bo reševal italijanskega tretjeligaša Bisceglie Calcio 1913.

Italijanski strateg Rodolfo Vanoli, ki je pred leti vodil Koper in Olimpijo bo reševal italijanskega tretjeligaša Bisceglie Calcio 1913.
Rodolfo Vanoli / Foto: Biser Todorov

Rodolfo Vanoli se je na slovenski nogometni sceni prvič pojavil leta 2012, ko je prevzel vodenje Koper. Na Obali je zdržal leto in pol in sestavil čvrsto in nepremagljivo ekipo, kljub temu je moral oditi. Eden izmed takratnih izgovor je bilo, da igra moštvo premalo atraktiven nogomet. A Koper ni zdržal dolgo brez Italijana, saj so ga poklical nazaj dobre pol leta po odpovedi. Druga epizoda v Kopru je trajala le do konca sezone 2014/15.

Danes 55-letni strokovnjak iz Gavirateja se je ponovno vrnil na slovensko sceno aprila leta 2016, ko je prevzel vodenje Olimpije v zaključku prvenstva. V Ljubljani je zdržal le nekaj mesecev, saj je avgusta istega leta moral zapustiti Zeleno-bele.

Od odhoda iz Olimpije Vanoli ni bil aktiven pri nobenem klubu. A to se spremenilo danes, saj bo reševal Bisceglio Calcio 1913 pred izpadom v četrto italijansko ligo oziroma Serie D. Bisceglie je po 19. krogih na 17. mestu.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Prvi poraz Aluminija

V tokratni televizijski oddaji je bil gost trener Radomelj Oskar Drobne. Pregledali smo vse akutalne dogodke med drugim tudi prvi poraz Aluminija. Tv oddaja | 78. oddaja | 4 d
V tokratni televizijski oddaji je bil gost trener Radomelj Oskar Drobne. Pregledali smo vse akutalne dogodke med drugim tudi prvi poraz Aluminija.


Preberite več


Mitja Lotrič

V prvi oddaji tretje sezone podcasta Golavt je gost Mitja Lotrič, ki brani barve Celja. Podcast | 78. oddaja | 6 d
V prvi oddaji tretje sezone podcasta Golavt je gost Mitja Lotrič, ki brani barve Celja.


Preberite več

Golavt logo Članki

Američanke še četrtič svetovne prvakinje

Marko Terlikar | 08. jul 2019 | Ženski nogomet

Včeraj se je končalo svetovno prvenstvo v Franciji na katerem so Američanke še četrtič osvojile naslov svetovnih prvakinj. Prav je, da naredimo eno analizo turnirja. Včeraj se je končalo svetovno prvenstvo v Franciji na katerem so Američanke še četrtič osvojile naslov svetovnih prvakinj. Prav je, da naredimo eno analizo turnirja.
Preberite več


Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: