Golavt logo Ženski nogomet

Vse točke ostale v Velesovem

V uvodnem krogu spomladanskega dela (13. krog) sta se v Velesovem pomerili ekipi spodnjega dela lestvice ekipa Cerkelj in Primorja iz Ajdovščine.

V uvodnem krogu spomladanskega dela (13. krog) sta se v Velesovem  pomerili ekipi spodnjega dela lestvice  ekipa Cerkelj in Primorja iz Ajdovščine.
Gorazd Jesenovec

Ajdovke so v letošnjem prvenstvu še brez osvojene točke, zato so domačinke upravičeno pričakovale zanesljivo zmago.

Prvo priložnost za zadetek je že v 4. minuti srečanja zamudila Laura Slemc, ki je streljala iz bližine a se vratarka gostij Tara Komatar ni pustila presenetiti. V 8. minuti pa že vodstvo domačink, zadela je Simona Jelovšek. Vodstvo je že v 10. minuti povišala Lucija Kos. V 35. minuti pa zanimiva menjava domačink. Iz igre je odšla Jera Rogelj, namesto nje je v igro iz gola odšla Lara Rozman, namesto Rozmanove pa v gol rezervna vratarka Saša Oblak

V drugem polčasu pa hitro povišanje vodstva Cerkljank na 3:0 in nato še na 4:0. Strelka obeh zadetkov pa Manca Smolnikar. Po visokem vodstvu je  domačinkam popustila zbranost, kar je izkoristila Anja Žvokelj z dvema goloma v petih minutah. Nato pa še eno opozorilo, da tekma še ni odločena, ko je v 75. minuti vratnico za Ajdovke zadela Nina Bolčina. Dvome o zmagovalkah je nato vendarle razblinila Eva Kovač za končnih 5:2 in zmaga je ostala doma. Omenimo še strogi nastop glavnega sodnika Jandriča, ki je pred okoli 30 gledalci, odločno opravil svoje delo.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Gorazd Jesenovec

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Lovro Bizjak

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak. Podcast | 71. oddaja | 21. apr 2019
Tokratni gost podcast oddaje Golavt je napadalec ruske Ufe Lovro Bizjak.


Preberite več


Obstanek ne bi smel biti problem

V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi. Tv oddaja | 56. oddaja | 3 d
V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: