Golavt logo Domači nogomet

Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana.
Andres Vombergar / Foto: Danilo Vezjak

Nogometna pot Andreja Vombergarja pri Olimpiji se bliža h koncu. Na žalost marsikaterega navijača Olimpije in na srečo samega igralca in vseh vpletenih. Andrej namreč ne bi podpisal pogodbe, če pogoji ne bi bili zadovoljivi.

Uradni podpis bo sledil jutri, na instagramu ruskega prvoligaša Ufa, pa se vidi,ko se popularni Vombi pogovarja z direktorjem Ufe. Pogovor je prijateljski, zadovoljstvo je očitno.

Lahko pa povem še to, da bo v kratkem na našem nogometnem portalu Golavt intervju z glavnim junakom zgodbe.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Janez Borovnica

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Pri moških remi, pri ženskah pa Olimpija

V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL. Tv oddaja | 0. oddaja | 4 d
V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL.


Preberite več


Adrijana Mori

V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam. Podcast | 67. oddaja | 17. mar 2019
V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam.


Preberite več

Golavt logo Članki

Je bil nogomet včasih bolj pravičen?

Marko Terlikar | 26. mar 2019 | Evropa

Vsake toliko časa se pojavi nekdo,  v nogometnih pogovorih tema, ki je mnenja, da je nogomet bil včasih bolj pravičen in denar ni imel takšne vloge kot danes. Vsake toliko časa se pojavi nekdo, v nogometnih pogovorih tema, ki je mnenja, da je nogomet bil včasih bolj pravičen in denar ni imel takšne vloge kot danes.
Preberite več


Po dveh tekmah smo pri dveh točkah

Janez Borovnica | 1 d | Evropa

Kaj sploh reči po tekmi, ko spet prevladuje mnenje, da bi si zaslužili več. Slovenija je tudi v drugi tekmi kvalifikacij za EP 2020 remizirala. Kaj sploh reči po tekmi, ko spet prevladuje mnenje, da bi si zaslužili več. Slovenija je tudi v drugi tekmi kvalifikacij za EP 2020 remizirala.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: