Golavt logo Domači nogomet

Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana.
Andres Vombergar / Foto: Danilo Vezjak

Nogometna pot Andreja Vombergarja pri Olimpiji se bliža h koncu. Na žalost marsikaterega navijača Olimpije in na srečo samega igralca in vseh vpletenih. Andrej namreč ne bi podpisal pogodbe, če pogoji ne bi bili zadovoljivi.

Uradni podpis bo sledil jutri, na instagramu ruskega prvoligaša Ufa, pa se vidi,ko se popularni Vombi pogovarja z direktorjem Ufe. Pogovor je prijateljski, zadovoljstvo je očitno.

Lahko pa povem še to, da bo v kratkem na našem nogometnem portalu Golavt intervju z glavnim junakom zgodbe.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Janez Borovnica

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Portugalci zmagovalci Lige narodov

V tokratni televizijski oddaji sta bila gosta Saša Nešković (ŠD Fuzbalerček) in Manca Kutnjak (ŽNK Krim) Tv oddaja | 0. oddaja | 6 d
V tokratni televizijski oddaji sta bila gosta Saša Nešković (ŠD Fuzbalerček) in Manca Kutnjak (ŽNK Krim)


Preberite več


Tabor Sežana novi prvoligaš

V tokratni televizijski oddaji smo analizirali letošnjo sezono 2.SNL. Tv oddaja | 63. oddaja | 05. jun 2019
V tokratni televizijski oddaji smo analizirali letošnjo sezono 2.SNL.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: