Golavt logo Tuji nogomet

Wagner zapustil Huddersfield

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.
David Vagner / Foto: cfcunofficial London

David Wager je kot igralec zaigral za Eintracht iz Frankfurta, Mainz 05, Schalke 04 in Darmstadt 98. Po aktivni karieri je začel pri drugem moštvu nemške Borussie iz Dortmunda. Po štirih sezonah je leta 2015 prevzel vodenje Hudderfield Towna, ki je takrat nastopal v angleški The Championship (druga liga). Uspel mu je veliki met in se uvrstil z ekipo v Premier League. V debitantski sezoni mu je uspelo moštvo zadržati v prvi ligi. Vedno znova se izkaže, da je druga sezona po obstanku težja kot debitantska. To je občutil tudi 47-letni Geinsheimčan na Renu.

Huddersfield zaseda zadnje mesto v Premier League in ima po 22 krogih osem točk zaostanka do mest, ki zagotavlja obstanek v Premier League. Kdo bo novi trener ni še znano.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Značke:

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Članki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: