Golavt logo Tuji nogomet

Wagner zapustil Huddersfield

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.
David Vagner / Foto: cfcunofficial London

David Wager je kot igralec zaigral za Eintracht iz Frankfurta, Mainz 05, Schalke 04 in Darmstadt 98. Po aktivni karieri je začel pri drugem moštvu nemške Borussie iz Dortmunda. Po štirih sezonah je leta 2015 prevzel vodenje Hudderfield Towna, ki je takrat nastopal v angleški The Championship (druga liga). Uspel mu je veliki met in se uvrstil z ekipo v Premier League. V debitantski sezoni mu je uspelo moštvo zadržati v prvi ligi. Vedno znova se izkaže, da je druga sezona po obstanku težja kot debitantska. To je občutil tudi 47-letni Geinsheimčan na Renu.

Huddersfield zaseda zadnje mesto v Premier League in ima po 22 krogih osem točk zaostanka do mest, ki zagotavlja obstanek v Premier League. Kdo bo novi trener ni še znano.

Značke:

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logoOddaje

Pregled dogodkov minulega tedna

V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah. Tv oddaja | 47. oddaja | 1 d
V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah.


Preberite več


Nina Predanič

Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose. Podcast | 62. oddaja | 5 d
Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose.


Preberite več

Golavt logoČlanki

Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 1 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Ali srce še bije za Slovenijo?

Gorazd Jesenovec | 3 d | Reprezentanca

Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem. Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: