Golavt logoPodcasti

Rajko Rep

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je nogometaš avstrijskega prvoligaša TSV Hartberga Rajko Rep.

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je nogometaš avstrijskega prvoligaša TSV Hartberga Rajko Rep.
Uredništvo Golavta
Rajko Rep je naredil prve nogometne korake pri NK Mons Claudius. Na prvoligaški sceni smo ga spoznali v dresu Celja. Preden se je odpravil čez mejo je zaigral še za Maribor in Muro. Trenutno je član avstrijskega prvoligaša TSV Hartberga.

Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Začetek kvalifikacij za EP2020 se je začel obetavno

Janez Borovnica | 10 h | Reprezentanca

Matjaž Kek je prvič na čelo slovenskega nogometnega ponosa prišel 3. januarja 2007 in bil tam do 24. oktobra 2011. Matjaž Kek je prvič na čelo slovenskega nogometnega ponosa prišel 3. januarja 2007 in bil tam do 24. oktobra 2011.
Preberite več


Gorica končno do zmage

Janez Borovnica | 4 d | Prva liga

Ob 20.00 je bila v Športnem parku Nova Gorica na sporedu še zadnja tekma 23. kroga PLTS. Tudi domači plavi pa so poskrbeli, Ob 20.00 je bila v Športnem parku Nova Gorica na sporedu še zadnja tekma 23. kroga PLTS. Tudi domači plavi pa so poskrbeli,
Preberite več


Golavt logoNovice

Lyon boljši na prvem dvoboju lanskih finalistov

Marko Terlikar | 1 d | Ženski nogomet

Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna. Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna.
Preberite več


Aluminij z zmago do prvih pomladnih točk

Gorazd Jesenovec | 5 d | Prva liga

V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0 V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0
Preberite več


Visoki zmagi za Celje in Muro

Gorazd Jesenovec | 5 d | Prva liga

Uvod v 23. krog je bil v Celju na stadionu Z'dežele, kjer so domači gostili še neporaženo moštvo pomladi kranjski Triglav. Na Fazanerijo pa so prišli igralci Krškega. Uvod v 23. krog je bil v Celju na stadionu Z'dežele, kjer so domači gostili še neporaženo moštvo pomladi kranjski Triglav. Na Fazanerijo pa so prišli igralci Krškega.
Preberite več


Šenčur iz Poljanske doline s točko

Gorazd Jesenovec | 5 d | 3. SNL

Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v  bojih za obstanek. Tudi za slovenske tretjeligaše je konec zimskega spanja. V vseh štirih ligah se je začel spomladanski ples, ki bo zanimiv predvsem v bojih za obstanek.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: