Golavt logoPodcasti

Anton Tonči Žlogar

Gost tokratne oddaje je trener Brd in nekdanji reprezentant Anton "Tonči" Žlogar.

Gost tokratne oddaje je trener Brd in nekdanji reprezentant Anton
Uredništvo Golavta
V deveti oddaji smo se prvič odpravili na teren. Odšli smo v Vipolže in povabili pred naš mikrofon trenerja NK Brda in nekdanjega slovenskega reprezentanta Tončija Žlogarja.Osrednja tema oddaje je kdaj se zaleže zamenjava trenerja. Sprašujemo se ali lahko Domžalčani in Velenjčani zaustavijo pohod vodilnega dvojca. Naši nogometaši, ki si kruh služijo v Italiji so bili med tednom zelo uspešni. Trenutno je vroča debata tudi o tem, kdo naj bi bil novi selektor po odhodu Srečka Katanca. Med petimi kandidati se omenja tudi Italijan slovenskih korenin 73-letni Edy Reja. V rubriki ženskega nogometa smo drobnogled vzeli kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Češko. V stavniškem dvoboju Marko in Marko je tokrat v ospredju tekma Liverpool - Maribor.

Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Napad Olimpije po odhodu Vombergarja

Janez Borovnica | 11 h | Prva liga

Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja. Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja.
Preberite več


Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 2 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Golavt logoNovice

Girona odnesla tri točke na Santiagu Bernabeu

Marko Terlikar | 9 h | Evropa

Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1. Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1.
Preberite več


Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Janez Borovnica | 2 d | Prva liga

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana. Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: