Golavt logoPodcasti

Dejan Dončić

Tokratni gost podcast oddaje je trener Triglava Dejan Dončić.

Tokratni gost podcast oddaje je trener Triglava Dejan Dončić.
Uredništvo Golavt
V 57. podcast oddaji je pred moj mikrofon stopil trener kranjskega Triglava Dejan Dončić. Slednji je svojo nogometno pot začel na Vevčah pri Slaviji. Na prvoligaški sceni je debitiral v dresu Svobode dokler se ni preselil za tri sezone v nemškega tretjeligaša Blau-Weiß Lochne. Po vrnitvi iz Nemčije je oblekel rdeče-črni dres Primorja in sledile so selitve po raznih slovenskih klubih. 

Po končani aktivni karieri se je podal med trenerje in bil trener mlajših selekcij v domžalskem klubu. Nekaj časa je opravljal tudi vlogo pomočnika glavnega trenerja, ko je bil glavni trener NK Domžale Darko Birjukov. Pred začetkom letošnje sezone se je podal na samostojno pot in prevzel vodenje kranjskega Triglava. 

Želim vam prijetno poslušanje.

Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Napad Olimpije po odhodu Vombergarja

Janez Borovnica | 11 h | Prva liga

Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja. Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja.
Preberite več


Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 2 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Golavt logoNovice

Girona odnesla tri točke na Santiagu Bernabeu

Marko Terlikar | 9 h | Evropa

Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1. Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1.
Preberite več


Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Janez Borovnica | 2 d | Prva liga

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana. Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: