Golavt logoPodcasti

Lamin Diallo

Tokratni gost podcast oddaje je slovenski nogometaš gvinejskih korenin Lamin Diallo.

Tokratni gost podcast oddaje je slovenski nogometaš gvinejskih korenin Lamin Diallo.
Uredništvo Golavta

Tokratni gost podcast oddaje Golavt je svojo nogometno pot pričel pri Slovanu. Jo nadaljeval pri Domžalah dokler ni kot šestnajstletni fant odšel v Italijo in se priključil ekipi Trevisia. Sledila je še selitev v Chievo dokler se ni vrnil domov in ponovno oblekel rumenomodri dres Domžal. Sledile so selitve v Triglav, Krko, Šenčur in Ilirijo. V začetku letošnjega leta se je odločil, da poiskusi svojo srečo ponovno na tujem. Odšel je Bosno in Hercegovino in okrepil tamkajšnjega prvoligaša Mladost iz Kakanja. Gre za nogometaša, ki se je odločil, da bo zaigral za Gvinejsko reprezentanco. Gost tokratne oddaje je: Lamin Diallo. 


Avtor članka:

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Napad Olimpije po odhodu Vombergarja

Janez Borovnica | 11 h | Prva liga

Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja. Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja.
Preberite več


Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 2 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Golavt logoNovice

Girona odnesla tri točke na Santiagu Bernabeu

Marko Terlikar | 9 h | Evropa

Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1. Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1.
Preberite več


Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Janez Borovnica | 2 d | Prva liga

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana. Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: