Golavt logoPodcasti

Simon Rožman

Gost tokratne oddaje je trener Domžal Simon Rožman

Gost tokratne oddaje je trener Domžal Simon Rožman
Uredništvo Golavta

Gost 32. oddaje je svojo nogometno pot kot začel v NK Celje. A se kaj hitro odločil, da profesionalne pogodbe s klubom ne bo podpisal, ker se raje odločil za študij. V času študija se je spoznal s članskim nogometom v dresu Kovinarja iz Štor, ki je takrat igral v tretjeligaški konkurenci. Kljub temu je aktivno pot nogometaša kar hitro zaključil in se podal med trenerje. Tako kot igralsko je tudi trenersko pot začel v Celju. S prva je vodil mlajše selekcije nato je aprila 2014 dobil priložnost vodenja članskega moštva. Po uspešni prvi sezoni in malo slabšem začetku drugi je nepreklicno odstopil in zapustil Celje. Marca 2016 je  prevzel vodenje mladinskega pogona pri NK Domžale. Po odhodu Luke Elsnerja je prevzel še vodenje članskega moštva. Gost tokratne oddaje je trener Domžal Simon Rožman

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Napad Olimpije po odhodu Vombergarja

Janez Borovnica | 11 h | Prva liga

Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja. Veliko navijačev, predvsem tistih, ki navijajo za Olimpijo, se sprašuje, kdo bo sposoben nadomestiti Vombergarja.
Preberite več


Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 2 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Golavt logoNovice

Girona odnesla tri točke na Santiagu Bernabeu

Marko Terlikar | 9 h | Evropa

Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1. Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1.
Preberite več


Zgodba je končana. Vombergar tik pred podpisom

Janez Borovnica | 2 d | Prva liga

Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani  bo jutri končana. Dolgo časa se je čakalo, tudi ugibalo, bilo je veliko informacij - takšnih in drugačnih. Zgodba popularnega Vombija v Ljubljani bo jutri končana.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: