Golavt logoTv oddaje

Slovenke začele s porazom

Slovenska ženska A-reprezentanca je uvodno srečanje kvalifikacij za EP 2021 izgubila proti Rusiji.

Slovenska ženska A-reprezentanca je uvodno srečanje kvalifikacij za EP 2021 izgubila proti Rusiji.
Uredništvo Golavta
V 76. oddaji Golavt smo pregledali vse aktualne dogodke, ki so se zgodili na nogometnih zelenicah. Slovenska ženska reprezentanca je odigrala prvo srečanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2021. Žal so so varovanke Boruta Jarca prvo srečanje proti Rusiji izgubile. Čeprav so začele kvalifikacije s porazom je tekma dala mnogo pozitivnih stvari. Poleg ženskih kvalifikacij za evropsko prvenstvo smo se tudi dotaknili aktualni krog v slovenski Prvi ligi Telekom Slovenije. Ta krog je prinesel kar nekaj zanimivih izidov in Domžalčani kar ne najdejo poti ven iz krize. Seveda si lahko pogledate vse zadetke, ki so bili doseženi v tem krogu. V minulem vikendu so bili aktivni tudi drugoligaši in bili še kako učinkoviti. Kar 34 zadetkov je podalo v tem 6.krogu kar pomeni v povprečju štirje zadetki na tekmo. V oddaji si lahko pogledate zadetke tekme Fužinar – Jadran Dekani in Bilje – Gorica. Tretjeligaši so tudi že konkretno zakorakali v novo sezono. Na zahodu je Primorje še vedno edino moštvo s polnim izkupičkom. Pri pregledu 3.SNL – zahod si lahko pogledate zadetke s tekme Žiri – Brinje Grosuplje. Na vzhodu so bili nogometaši Dravinje in Šampiona najbolj učinkoviti, saj so skupaj dosegli dvajset zadetkov. Za konec tokratne oddaje pa še skok v skupine letošnje Lige prvakov in Lige Evropa. Na žalost med njimi nobenega slovenskega kluba. Bomo pa imeli kar nekaj svojih predstavnikov.

Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Članek ni bil še komentiran

Golavt logoČlanki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Golavt logoNovice

Olimpiji derbi ljubljanske kotline

Marko Terlikar | 31. mar 2019 | Prva liga

O tekmi med Mariborom in Celjem ste že lahko prebrali. Tokrat pa še o tekmah, ki so se odvijala v Domažalah, Velenju in Murski Soboti. O tekmi med Mariborom in Celjem ste že lahko prebrali. Tokrat pa še o tekmah, ki so se odvijala v Domažalah, Velenju in Murski Soboti.
Preberite več


Lyon le še korak do ubranitve naslova

Marko Terlikar | 28. mar 2019 | Ženski nogomet

Včeraj so ljubitelji ženskega nogometa lahko spremljali povratna srečanja četrtfinalnih dvobojev v Ligi prvakinj. Včeraj so ljubitelji ženskega nogometa lahko spremljali povratna srečanja četrtfinalnih dvobojev v Ligi prvakinj.
Preberite več


Lyon boljši na prvem dvoboju lanskih finalistov

Marko Terlikar | 21. mar 2019 | Ženski nogomet

Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna. Včeraj so potekale prve četrtfinalne tekme v Ligi prvakinj. Za manjše presenečenje je posrkbela praška Slavia, ki je remizirala doma proti Bayernu iz Münchna.
Preberite več


Aluminij z zmago do prvih pomladnih točk

Gorazd Jesenovec | 17. mar 2019 | Prva liga

V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0 V predzadnji tekmi 23. kroga PLTS je Aluminij dosegel prvo zmago, ko je doma visoko premagal Velenjski Rudar s 4:0
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: