Golavt logo Pravno obvestilo na spletnem mestu Golavta

Pravno obvestilo na spletnem mestu Golavta

Vsebina e-obvestil

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z medijem, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Marko Terlikar s.p., Idrijska cesta 24/B, 5270 Ajdovščina.

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Golavt spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da Marko Terlikar s.p., Idrijska cesta 24/B, 5270 Ajdovščina obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Marko Terlikar s.p., Idrijska cesta 24/B, 5270 Ajdovščina lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

Odjava od obveščanja

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Marko Terlikar s.p., Idrijska cesta 24/B, 5270 Ajdovščina osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Marko Terlikar s.p., Idrijska cesta 24/B, 5270 Ajdovščina v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave.

Varovanje vaših podatkov

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: