Golavt logo Tuji nogomet

Genoa dokončno odkupila Sturara

Italijanski prvoligaš Genoa je sporočila javnosti, da so dokončno odkupili Stefana Sturara za 16.5 milijonov evrov.

25-letni Stefano  Sturaro je začel svojo nogometno pot pri Sanremeseju dokler se ni preselil v Genovo. Tam je dočakal tudi debitiral v članskem nogometu. Leta 2014 ga je Genoa prodala Juventusu, čeprav je za polleta ostal v Genovi kot posojen igralec "Bianconerov". 

Pred začetkom letošnje sezone ga je Juventus posodil portugalskemu velikanu Sportingu iz Lizbone. Sturaro ni prišel do želene minutaže in se je raje predčasno vrnil domov. V začetku leta se je ponovno vrnil v Genovo, kjer sta se kluba tudi dogovorila o višini odkupnine. Vodstvo Genove je že po mesecu dni se odločilo, da dokončno odkupu Sturara za 16.5 milijonov €. Sturaro je s klubom podpisal štiriletno pogodbo.


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logoOddaje

Pregled dogodkov minulega tedna

V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah. Tv oddaja | 47. oddaja | 1 d
V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah.


Preberite več


Nina Predanič

Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose. Podcast | 62. oddaja | 5 d
Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose.


Preberite več

Golavt logoČlanki

Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 1 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Ali srce še bije za Slovenijo?

Gorazd Jesenovec | 3 d | Reprezentanca

Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem. Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: