Golavt logo Tuji nogomet

Girona odnesla tri točke na Santiagu Bernabeu

Nogometaši Reala iz Madrida so doživeli pravi polom na domačem Santiagu Bernabeu. Girona je slavila z 2:1.

V španski La Ligi je danes prišlo do presenečenja v španski prestolnici, ko sta se pomerili ekipi Reala iz Madrida in Girone. Po prvih 25 minutah srečanja je vse kazalo po “pravilih”, saj je Casemiro popeljal “Beli balet” v vodstvo. Madridčani so imeli še nekaj priložnosti za povišanje vodstva, ampak žoga ni končala za hrbtom Bounouja.

V drugem polčasu se je odvil scenarij, ki ga domači navijači niso pričakovali. Glede na trenutno formo Reala, ki se je totalno prebudil na zadnjih tekmah. V 65. minuti je Christian Stuani izid izenačil po uspešno izvedeni enajstmetrovki. Deset minut kasneje pa hladen tuš na stadionu Santiago Bernabeu, ko je Portugués poslal odbito žogo za hrbet Courtoisa in povedel Girono v vodstvo z 2:1

Domači nogometaši so po prejetem zadetku preusmerili vse svoje moči v napad, ampak mreža je ostala dokonca srečanja nedotaknjena. Za piko na i je bil v 90. minuti srečanja izključen Sergio Ramos.

Real je kljub porazu ostal na tretjem mestu, Girona je po zmagi skočila na 15. mesto.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Članki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: