Golavt logo Tuji nogomet

Nekdanji trener Barcelone prevzel Mehiko

Mehiška reprezentanca je po odhodu Juana Carlosa Osoria dobila novega selektorja. To je postal Gerardo Martino.

Mehiška reprezentanca je po odhodu Juana Carlosa Osoria dobila novega selektorja. To je postal Gerardo Martino.
Gerardo Martino / Foto: rubénortegavega
Mehiška nogometna zveza je kar nekaj časa iskala naslednika za Juana Carlosa Osoria, ki je zapustil mehiško klop po lanskem svetovnem prvenstvu. Danes so sporočili, da bo odslej moštvo vodil nekdanji trener španske Barcelone Gerardo "Tata" Martino. Za Martina ne bo prva preizkušnja v vlogi selektorja kakšne reprezentance, saj je že vodil argentinsko in paragvajsko reprezentanco.

56-letni Martino, ki prihaja iz Rosaria je v zadnjih dveh sezonah uspešno vodil ameriški klub Atalanta United. Z Atlanto je v lanski sezoni osvojil prvenstvo in bil izbran za najboljšega trenerja lige.

Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logoOddaje

Pregled dogodkov minulega tedna

V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah. Tv oddaja | 47. oddaja | 1 d
V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah.


Preberite več


Nina Predanič

Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose. Podcast | 62. oddaja | 5 d
Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose.


Preberite več

Golavt logoČlanki

Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 1 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Ali srce še bije za Slovenijo?

Gorazd Jesenovec | 3 d | Reprezentanca

Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem. Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: