Golavt logo Tuji nogomet

O'Neill prevzel Nottingham Forrest

Martin O’Neill, ki je donedavnega vodil irsko reprezentanco je prevzel vodenja angleškega drugoligaša Nottingham Forresta.

Martin O’Neill, ki je donedavnega vodil irsko reprezentanco je prevzel vodenja angleškega drugoligaša Nottingham Forresta.
Martin O'Neill / Foto: vagueonthehow

Severni Irec Martin O’Neill je kot aktiven nogometaš preživel kar sedem sezon v dresu Nottingham Forresta. Poleg tega je nosil dres Norwicha, Manchester Cityja in Notts Countyja. Po končani aktivni poti je ostal v nogometu in se podal na trenersko pot. Po vodenju angleških nižjeligašev se je dokončno uveljavil pri Leicester Cityju. Kasneje je še vodil Glasgow Celtic, Aston Villo in Sunderland. Zadnjih pet let je deloval kot selektor irske reprezentance.

66-letni O’Neill je nasledil Španca Aitorja Karanko. Nottigham Forrest je po 27. krogih na devet mestu z 39 točkami. Želja kluba je se prebiti vsaj v Play-off za Premier League.

 

Značke:

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logoOddaje

Pregled dogodkov minulega tedna

V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah. Tv oddaja | 47. oddaja | 1 d
V tokratni oddaji smo pregledali vse aktualne dogodke minulega tedna na slovenskih in mednarodnih zelenicah.


Preberite več


Nina Predanič

Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose. Podcast | 62. oddaja | 5 d
Tokratna gostja podcast oddaje Golavt je mlada nogometašica Nina Predanič, ki trenutno pridno študira in igra nogomet za univerzo Saint Rose.


Preberite več

Golavt logoČlanki

Bo Dortmundu uspelo priti do naslova

Marko Terlikar | 1 d | Evropa

V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj. V nemški ligi smo pogosto priča temu, da je Bayern razred zase brez kakšne konkurence. V letošnji sezoni ni tako in nas lahko čaka zanimiv troboj.
Preberite več


Ali srce še bije za Slovenijo?

Gorazd Jesenovec | 3 d | Reprezentanca

Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem. Tokrat nekaj besed o reprezentanci, ki bo letos v ostrem tempu v petih terminih odigrala do konca leta kar deset kvalifikacijskih tekem.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: