Golavt logo Tuji nogomet

Wagner zapustil Huddersfield

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.

Slovenski nogometaš Jon Gorenc Stanković bo dobil novega trenerja, saj je danes s svojega položaja odstopil trener David Wagner.
David Vagner / Foto: cfcunofficial London

David Wager je kot igralec zaigral za Eintracht iz Frankfurta, Mainz 05, Schalke 04 in Darmstadt 98. Po aktivni karieri je začel pri drugem moštvu nemške Borussie iz Dortmunda. Po štirih sezonah je leta 2015 prevzel vodenje Hudderfield Towna, ki je takrat nastopal v angleški The Championship (druga liga). Uspel mu je veliki met in se uvrstil z ekipo v Premier League. V debitantski sezoni mu je uspelo moštvo zadržati v prvi ligi. Vedno znova se izkaže, da je druga sezona po obstanku težja kot debitantska. To je občutil tudi 47-letni Geinsheimčan na Renu.

Huddersfield zaseda zadnje mesto v Premier League in ima po 22 krogih osem točk zaostanka do mest, ki zagotavlja obstanek v Premier League. Kdo bo novi trener ni še znano.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Značke:

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Obstanek ne bi smel biti problem

V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi. Tv oddaja | 0. oddaja | 13 h
V 56. televizijski oddaji je bil gost nogometaš Rogaške Ivan Firer, ki se počasi vrača na nogometne zelenice po poškodbi.


Preberite več


Tina Marolt

Tokrat je pred naš mikrofon stopila mlada vezistka Tina Marolt, ki trenutno uspešno študira in igra na univerzi Tennessee Tech. Podcast | 70. oddaja | 4 d
Tokrat je pred naš mikrofon stopila mlada vezistka Tina Marolt, ki trenutno uspešno študira in igra na univerzi Tennessee Tech.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: