Golavt logo Ženski nogomet

Adrijana Mori v Radomlje

V Radomljah je kar pestro kar se tiče presotopnega roka. Peta okrepitev pred nadaljevanjem prvenstva je Adrijana Mori.

Iz Radomelj prihaja novica, da je moštvo okrepila slovenska reprezentantka Adrijana Mori. Morijeva je nazadnje igrala za aktualne državne prvakinje Olimpijo

Dvajset letna Korošica, ki se najbolje znajde v napadu je svojo nogometno pot pričela pri ŽNK Fužinarju in kasneje se priključila k Olimpiji s katero je v lanski sezoni osvojila državni naslov. V letošnji sezoni je na dvanajstih tekmah dosegla 17 zadetkov in je trenutno druga najboljša strelka lige za Špelo Kolbl

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Pri moških remi, pri ženskah pa Olimpija

V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL. Tv oddaja | 0. oddaja | 4 d
V 52. televizijski oddaji smo pregledali najbolj aktualne dogodke od prve do tretje SNL. Seveda smo tudi pogledali v zadnji krog druge tretjine SŽNL.


Preberite več


Adrijana Mori

V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam. Podcast | 67. oddaja | 17. mar 2019
V 67. podcast oddaji Golavt je bila gostja mlada napadalka Adrijana Mori, ki je pred kratkim se preselila k Radomljam.


Preberite več

Golavt logo Članki

Je bil nogomet včasih bolj pravičen?

Marko Terlikar | 26. mar 2019 | Evropa

Vsake toliko časa se pojavi nekdo,  v nogometnih pogovorih tema, ki je mnenja, da je nogomet bil včasih bolj pravičen in denar ni imel takšne vloge kot danes. Vsake toliko časa se pojavi nekdo, v nogometnih pogovorih tema, ki je mnenja, da je nogomet bil včasih bolj pravičen in denar ni imel takšne vloge kot danes.
Preberite več


Po dveh tekmah smo pri dveh točkah

Janez Borovnica | 1 d | Evropa

Kaj sploh reči po tekmi, ko spet prevladuje mnenje, da bi si zaslužili več. Slovenija je tudi v drugi tekmi kvalifikacij za EP 2020 remizirala. Kaj sploh reči po tekmi, ko spet prevladuje mnenje, da bi si zaslužili več. Slovenija je tudi v drugi tekmi kvalifikacij za EP 2020 remizirala.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: