Golavt logo Ženski nogomet

Adrijana Mori v Radomlje

V Radomljah je kar pestro kar se tiče presotopnega roka. Peta okrepitev pred nadaljevanjem prvenstva je Adrijana Mori.

Iz Radomelj prihaja novica, da je moštvo okrepila slovenska reprezentantka Adrijana Mori. Morijeva je nazadnje igrala za aktualne državne prvakinje Olimpijo

Dvajset letna Korošica, ki se najbolje znajde v napadu je svojo nogometno pot pričela pri ŽNK Fužinarju in kasneje se priključila k Olimpiji s katero je v lanski sezoni osvojila državni naslov. V letošnji sezoni je na dvanajstih tekmah dosegla 17 zadetkov in je trenutno druga najboljša strelka lige za Špelo Kolbl

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Portugalci zmagovalci Lige narodov

V tokratni televizijski oddaji sta bila gosta Saša Nešković (ŠD Fuzbalerček) in Manca Kutnjak (ŽNK Krim) Tv oddaja | 0. oddaja | 6 d
V tokratni televizijski oddaji sta bila gosta Saša Nešković (ŠD Fuzbalerček) in Manca Kutnjak (ŽNK Krim)


Preberite več


Tabor Sežana novi prvoligaš

V tokratni televizijski oddaji smo analizirali letošnjo sezono 2.SNL. Tv oddaja | 63. oddaja | 05. jun 2019
V tokratni televizijski oddaji smo analizirali letošnjo sezono 2.SNL.


Preberite več

Golavt logo Članki

Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Der Klassiker odloča o prvaku

Marko Terlikar | 06. apr 2019 | Evropa

V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka. V nemški Bundesligi bo danes veliki derbi med Bayernom in Dortmundom. Gre za tekmo, ki bo odločala letošnjo bitko za prvaka.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: