Golavt logo Ženski nogomet

Vambergerjeva ponovno v Španijo

Vratarka Eva Vambergar se po šestih mesecih igranja za Maribor ponovno vrača v Španijo. Tokrat se je preselia v Fundacion Albacete

Vratarka Eva Vambergar se po šestih mesecih igranja za Maribor ponovno vrača v Španijo. Tokrat se je preselia v Fundacion Albacete
Eva Vamberger / Foto: osebni arhiv Eve Vamberger

23-letna vratarka Eva Vamberger je po enoletnem igranju v Španiji za Sporting iz Huelve, kjer ji uspelo si priborita mesta v ekipi. Vrnila se je domov in okrepila moštvo Maribora. Danes je prišla novica, da se Vambergerjeva vrača v Španijo, saj je podpisala pogodbo s Fundacionom iz Albaceteja.

Albcate je prvoligaško moštvo, ki trenutno zaseda deseto mesto na lestvici. Vambergergerjeva bo konkurirala z Eleno de Toro, ki je trenutno prva vratarka moštva. 

Vambergerjeva je bila med drugim tudi reprezentantka vseh mladinskih selekcij in je tudi občasna reprezentantka A članske reprezentance.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180


Avtor članka:

Marko Terlikar

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Pred začetkom prvoligaške sezone

V 68. oddaji je bil gost oddaje nogometaš Brava Jaka Ihbeisheh, ki se pripravlja na zgodovinsko krstno sezono v prvi ligi. Tv oddaja | 68. oddaja | 6 d
V 68. oddaji je bil gost oddaje nogometaš Brava Jaka Ihbeisheh, ki se pripravlja na zgodovinsko krstno sezono v prvi ligi.


Preberite več


Pregled dogodkov

V tokratni oddaji smo pregledali najbolj aktualne zadeve s slovenskih, mednarodnih in ženskih zelenic. Tv oddaja | 67. oddaja | 06. jul 2019
V tokratni oddaji smo pregledali najbolj aktualne zadeve s slovenskih, mednarodnih in ženskih zelenic.


Preberite več

Golavt logo Članki

Američanke še četrtič svetovne prvakinje

Marko Terlikar | 08. jul 2019 | Ženski nogomet

Včeraj se je končalo svetovno prvenstvo v Franciji na katerem so Američanke še četrtič osvojile naslov svetovnih prvakinj. Prav je, da naredimo eno analizo turnirja. Včeraj se je končalo svetovno prvenstvo v Franciji na katerem so Američanke še četrtič osvojile naslov svetovnih prvakinj. Prav je, da naredimo eno analizo turnirja.
Preberite več


Kdo v polfinale Lige prvakov?

Marko Terlikar | 09. apr 2019 | Evropa

Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?  Danes zvečer je spet na sporedu Liga prvakov. Tokrat se pričenjajo boji za uvrstitev v polfinale. Komu pa kaže najbolje?
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: