Golavt logo Ženski nogomet

Vse točke ostale v Velesovem

V uvodnem krogu spomladanskega dela (13. krog) sta se v Velesovem pomerili ekipi spodnjega dela lestvice ekipa Cerkelj in Primorja iz Ajdovščine.

V uvodnem krogu spomladanskega dela (13. krog) sta se v Velesovem  pomerili ekipi spodnjega dela lestvice  ekipa Cerkelj in Primorja iz Ajdovščine.
Gorazd Jesenovec

Ajdovke so v letošnjem prvenstvu še brez osvojene točke, zato so domačinke upravičeno pričakovale zanesljivo zmago.

Prvo priložnost za zadetek je že v 4. minuti srečanja zamudila Laura Slemc, ki je streljala iz bližine a se vratarka gostij Tara Komatar ni pustila presenetiti. V 8. minuti pa že vodstvo domačink, zadela je Simona Jelovšek. Vodstvo je že v 10. minuti povišala Lucija Kos. V 35. minuti pa zanimiva menjava domačink. Iz igre je odšla Jera Rogelj, namesto nje je v igro iz gola odšla Lara Rozman, namesto Rozmanove pa v gol rezervna vratarka Saša Oblak

V drugem polčasu pa hitro povišanje vodstva Cerkljank na 3:0 in nato še na 4:0. Strelka obeh zadetkov pa Manca Smolnikar. Po visokem vodstvu je  domačinkam popustila zbranost, kar je izkoristila Anja Žvokelj z dvema goloma v petih minutah. Nato pa še eno opozorilo, da tekma še ni odločena, ko je v 75. minuti vratnico za Ajdovke zadela Nina Bolčina. Dvome o zmagovalkah je nato vendarle razblinila Eva Kovač za končnih 5:2 in zmaga je ostala doma. Omenimo še strogi nastop glavnega sodnika Jandriča, ki je pred okoli 30 gledalci, odločno opravil svoje delo.

Janez Borovnica s.p.

Izvaja vse geodetske storitve, nudi pomoč pri svetovanju in zastopanju v upravnih geodetskih postopkih zemljiškega katastra.


Kontakt:
borovnica.janez@gmail.com | 051 780 180

Deli z drugimi:


Avtor članka:

Gorazd Jesenovec

Obavljeno:

Golavt logoKomentarji

Spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Uredništvo Golavta

Novica še ni bila komentirana.

Golavt logo Oddaje

Večni derbi pripadel Mariboru

V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru. Tv oddaja | 80. oddaja | 02. okt 2019
V 80. oddaji smo pogledali vse aktualne dogodke z slovenskih zelenih od prve do tretje lige. Večni derbi je tokrat pripadel Mariboru.


Preberite več


Sara Ketiš

V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš. Podcast | 79. oddaja | 29. sep 2019
V tokratni podcast oddaji se je predstavila mlada vezistka Sara Ketiš.


Preberite več

Golavt logo Članki

Primorski derbi ni postregel z zadetki

Marko Terlikar | 04. nov 2019 | Ženski nogomet

Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim. Včeraj je bil odigran 10. krog 1. SŽNL v katerem smo lahko spremljali primorski derbi med Primorjem in Koprom ter derbi med Radomljami in Krimom je pripadel rumenim.
Preberite več


Kaj se dogaja z Golavtom?

Marko Terlikar | 27. okt 2019 | Prva liga

Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe. Pri Golavtu se obetajo velike spremembe in vabim vse k sodelovanju, ki želijo pisati o nogometu. Vabljeni tudi komercialisti in snemalne ekipe.
Preberite več


Televizijsko oddajo Golavt lahko spremljate vsak teden na: